constantin-tutu-masina-copy

Constantin Țuțu nu s-a bucurat prea mult de frumoasa sa mașină cu care s-a lăudat de curând pe facebook. Persoane necunoscute i-au vandalizat limuzina și au scris mesaje obscene cu un chiron. Din relatările martorilor, o persoană rămasă neidentificată a venit cu o căldare de lapte și a turnat-o toată pe mașină.

”Nu a fost suficient laptele, că acesta nu face prea multe vătămări mașinii. A scos un chiron din buzunar și a scris peste tot #nuPlaha. Noi am văzut exact cum s-a întâmplat, dar nu am reușit să-i ținem minte fața protestatarului. Nici nu am avut baterie ca să-l filmăm. Ne-a făcut plăcere să ne uităm așa, pur și simplu”, a declarat martorul Leonea Pofig.

Constantin Țuțu susține că protestatarul necunoscut care i-a vandalizat mașina a lovit în popor, nu în el. ”Poporul mi-a dăruit mașina asta, din prea multă dragoste. Oamenii au vrut ca eu să mă simt bine într-o mașină scumpă, așa că mi-a cadonat-o. Mă duc cu ea și la trenirovkă și la obed. Dar nu pot să merg într-o mașină vandalizată, așa că poporul va fi nevoit să-mi dea alta”, a declarat Constantin Țuțu lângă mașina sa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Constantin-Tutu-Masina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Constantin-Tutu-Masina-copy-300x300.jpgadminMonden
Constantin Țuțu nu s-a bucurat prea mult de frumoasa sa mașină cu care s-a lăudat de curând pe facebook. Persoane necunoscute i-au vandalizat limuzina și au scris mesaje obscene cu un chiron. Din relatările martorilor, o persoană rămasă neidentificată a venit cu o căldare de lapte și a turnat-o toată...

Comentează