tank-pe-soclu-copy

Armata Republicii Moldova a rămas fără tancuri. Cele 69 de tancuri monumente erau singurele blindate de care dispunea țara noastră. Din păcate, noaptea trecută o mână criminală și mai multe picioare au dat jos toate tancurile și le-au trimis la fier vechi. Așa că Transnistria ne poate ataca în orice moment, iar noi nu vom putea riposta.

”Am auzit ceva huruială, gălăgie, dar eram așa de beat că nu mi-am dat seama ce se întâmplă. Când m-am trezit, tancul nu-i. Am crezut că iar se prikălește Vova. Mai face din acestea. Ia tankul și se duce la discotecă cu el. Blea, l-am luat de gât. Dar pațanul se jura pe o sticlă de jin că nu l-a luat el. Nu știu unde a dispărut. Chiar nu știu”, a declarat Leonea Iobtvoimati, storojul tankului din Colonița.

Din păcate, ancheta ministerului Sănătății arată că cele 69 de tancuri nu mai pot fi recuperate pentru că au fost topite deja. Singurul tanc rămas pe soclu este cel din Cornești, Ungheni. Se pare că Igor Dodon a pus-o de pază pe Marina Rădvan. Aceasta i-a ținut pe storoji treji toată noaptea pentru că le-a cerut mâncare într-una. Așa că nimeni nu a putut să-l fure. Totuși, cineva a reușit totuși să-i fure tunul tancului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Tank-pe-soclu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Tank-pe-soclu-copy-300x300.jpgadminSocial
Armata Republicii Moldova a rămas fără tancuri. Cele 69 de tancuri monumente erau singurele blindate de care dispunea țara noastră. Din păcate, noaptea trecută o mână criminală și mai multe picioare au dat jos toate tancurile și le-au trimis la fier vechi. Așa că Transnistria ne poate ataca în...

Comentează