Publika Fund Plahotniuc

Psihologii moldoveni de la Academia de Științe avertizează populația să nu se uite prea mult la Publika TV. Potrivit experților, după ce au urmărit prea mult canalul, mulți moldoveni au început să se plângă de simptome ale Maladiei Poopeenkoorizm. Primul caz de Poopeenkoorizm grav a fost confirmat la un cetățean din Chișinău. Bărbatul povestește că din greșeală a lăsat televizorul pe Publika și nu a observat că s-a îmbolnăvit de Poopeenkoorizm.

”Moldovenii trebuie să fie atenți cu acest post de televiziune. Virusul se poate transmite foarte ușor. Nici nu realizezi când începi să adulmeci după funduri și vrei să le pupi. Căci acestea sunt simptomele. Astăzi l-am internat deja la Spitalul de la Costiujeni pe un bărbat din Chișinău, angajat la Moldtelecom. Fără să-și dea seama, acesta s-a uitat toată ziua la Publika și l-a apucat Poopeenkoorizm-ul. Ce trebuie să știe toată lumea este că Publika dăunează grav sănătății”, a declarat expertul britanic în maladia Poopeenkoorizm, Dick Suckmydick.

Medicii i-au prescris un medicament foarte dur împotriva Poopeenkoorizmului: Nooplahacebo. Este primul cetățean simplu care se îmbolnăvește de această maladie dură. Până acum mai mulți oameni celebri, politicieni au căzut victimă virusului: Liuda Ghimpu, Marian Pulu, Iurie Bleancă, Igori Dandon și mulți alții.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Publika-Fund-Plahotniuc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Publika-Fund-Plahotniuc-300x300.jpgadminSocial
Psihologii moldoveni de la Academia de Științe avertizează populația să nu se uite prea mult la Publika TV. Potrivit experților, după ce au urmărit prea mult canalul, mulți moldoveni au început să se plângă de simptome ale Maladiei Poopeenkoorizm. Primul caz de Poopeenkoorizm grav a fost confirmat la un...

Comentează