maia-sandu-igor-dodon-copy

Igor Dodon a ajuns zgârâiat, bătut, cu ochii vineți acasă. Motivul, Maia Sandu l-a bătut. Și l-a bătut măr. Igor Dodon a plâns cu lacrimi amare, dar ce să-i faci? Asta se întâmplă când nu ești bărbat adevărat. Să le luăm pe rând. Prima rundă de la Moldova 1.

Igor Dodon s-a prezentat cu cel mai penibil antrenor din câți există. Zina Carabina. În loc să-l îndemne de pe margine cum să boxeze și cum să contracareze loviturile puternice ale Maiei Sandu, doamna Zina își cerceta carabina. Și apoi, fără să-i pese(vai, ce fel de antrenor este?) l-a sunat pe Plaha să-i mai dea un credit.

Între timp, Igor Dodon își lua șuturi în fund și în rât. ”Țara este lichidată de hoți și corupți ca dumneata și prietenii dumitale”, huiak, un pumn în râlă. ”De ce nu ne spuneți cine v-a plătit zborul cu avionul?”, tâgâși, încă un upercut în ibalnik. Până să-și reia suflul vine o nouă lovitură, bababoom: ”nu voi permite offshorizarea Moldovei!”

Ajuns la PRO TV, Igor Dodon abia se ținea pe picioare. Maia Sandu se încălzise deja foarte bine. Abia intrat în runda a doua, că Igor Dodon mai primește niște șuturi în coaie. Greșeală, Maia Sandu, greșeală! Dodon nu are coaie. ”Eu sunt bărbat”, țipă totuși Dodon.

Dar fără să-și dea seama, Igor Dodon pierde alegerile. Se declară adeptul lui Moș Gerilă. Și asta în prag de Crăciun. Tâdâși. Maia își păstrează centura. Dodon pretinde că are centură de castitate. Dar nu este așa. Este un Gandon. Un simplu Gandon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Maia-Sandu-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Maia-Sandu-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a ajuns zgârâiat, bătut, cu ochii vineți acasă. Motivul, Maia Sandu l-a bătut. Și l-a bătut măr. Igor Dodon a plâns cu lacrimi amare, dar ce să-i faci? Asta se întâmplă când nu ești bărbat adevărat. Să le luăm pe rând. Prima rundă de la Moldova 1. Igor...

Comentează