Oscar Publika Dima copy

Un moldovean îi va lua fața în acest an lui Leonardo di Caprio la Oscar. Băiatul nostru a reușit să impresioneze până la lacrimi toată Republica Moldova după un rol pe care, culmea, l-a jucat fără a avrea pregătire de actor. Filmul se numește ”Maidan pa moldavski” și a fost produs de celebra casă de toleranță Publika TV.

”Am jucat rolul unui malefic organizator de lovituri de stat. Trebuia să răstorn pașnicul guvern moldovenesc și să pun în locul lor niște gandoni. Filmul a fost regizat de Publika care a făcut tot ce a putut să iasă bine. Le mulțumesc tuturor pentru acest Oscar. Îi mulțumesc domnului Plahotniuc pentru încrederea acordată. Le mulțumesc părinților mei care m-au scăpat doar de 10 ori în cap când eram mic și, nu în ultimul rând, mulțumesc cameramanului de la Publika care mi-a dat o țigară”, a declarat tânărăul pentru redactorii moldovesti.info.

Tânărăul actor spune că mai are și alte roluri memorabile de jucat în timpul apropiat. De pildă, trebuie să povestească că mâna Moscovei l-a lovit pe Mihai Ghimpu. Într-un alt film horror, tânărul actor îi va juli genunchii unei tinere deputate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Oscar-Publika-Dima-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Oscar-Publika-Dima-copy-300x300.jpgadminPolitic
Un moldovean îi va lua fața în acest an lui Leonardo di Caprio la Oscar. Băiatul nostru a reușit să impresioneze până la lacrimi toată Republica Moldova după un rol pe care, culmea, l-a jucat fără a avrea pregătire de actor. Filmul se numește ”Maidan pa moldavski” și a...

Comentează