Dacă vă deranjează bălțile din Chișinău, dacă v-ați săturat să trăiți într-un oraș care este mai murdar ca un sat… Păi, cel puțin trebuie să vă bucurați pentru binele aproapelui vostru. Și anume, pentru binele lui Dodon. De când s-a încălzit, iar glodul a ajuns până la genunchi, prezikul este în culmea fericirii. Astăzi a ieșit la o scăldătoare în glod în fața primăriei.

”Dacă de bobotează ies să mă scald în apa rece ca gheața și nu răcesc, că am pielea groasă, iată că atunci când se dezmorțește glodul în Chișinău fac același lucru, dar prin noroi. Îmi place mult să mă murdăresc, să fornăi ca un porc în călduri. Îmi dă o satisfacție uriașă. Dacă vi se pare mizerabil Chișinăul acum, nu uitați că politica este chiar mai murdară decât orașul”, a grohăit într-o conferință de presă Igor Dodon.

Mulțumită de rezultatele muncii sale, Silvia Glodu a anunțat că pe vremea lui Chirtoacă astfel de gloduri nu erau în oraș și că toate meritele sunt ale echipeii conduse de dictatorul Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-Glod-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-Glod-copy-300x300.jpgadminSocial
Dacă vă deranjează bălțile din Chișinău, dacă v-ați săturat să trăiți într-un oraș care este mai murdar ca un sat... Păi, cel puțin trebuie să vă bucurați pentru binele aproapelui vostru. Și anume, pentru binele lui Dodon. De când s-a încălzit, iar glodul a ajuns până la genunchi, prezikul...

Comentează