Toate casele de sondaje din Moldova au dat cu mucii în fasole la ultimele alegeri, susține Comisia Electorală Centrală. Acestea s-au făcut de râsul curcilor și au fost concediate. Cum însă sondajele trebuie să apară, Comisia s-a gândit să-l angajeze pe Moise Lepădatu să ne prezică rezultatele alegerilor. Moise Lepădatu a fost de acord.

”Și eu am ahrenit când am văzut cât de greșit dau rezultatele sondajele istea. Aiestea nu sunt sondaje, sunt niște găinați de găină. Pute a Plahotniuc de la o poștă de la ele. Până acum eu am ghicit toate rezultatele alegerilor din lume. Am prevăzut criză, am prevăzut că Harry se va însura cu Meghan. Am prevăzut că Năstase va ieși în turul doi. Eu nu dau greș pentru că ghicesc în euro și dolari. Adică îmi aduci o sută de euro, mă uit la ei și îți spun viitorul, foarte simplu. Dacă nu ghicesc, îți dau banii înapoi. Dar nu mi s-a întâmplat până acum”, a declarat celebrul prevăzător și viitor sociolog, Moise Lepădatu.

Întrebat dacă Năstase va câștiga alegerile, Moise Lepădatu a zâmbit misterios și a declarat că așteaptă să ghicească în euro și în dolari. Că altfel nu poate. Din păcate, Comisia Electorală Centrală nu-l poate plăti în euro, așa că avem un impas valutar. Din fericire, mai mulți gastarbaiteri au anunțat că vor trimite niște euro în Moldova ca să fie siguri de rezultatele alegerilor și să nu fie păcăliți cu sondajele ca până acum.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Moisei-Lepadatu-Plahotniuc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Moisei-Lepadatu-Plahotniuc-300x300.jpgadminPolitic
Toate casele de sondaje din Moldova au dat cu mucii în fasole la ultimele alegeri, susține Comisia Electorală Centrală. Acestea s-au făcut de râsul curcilor și au fost concediate. Cum însă sondajele trebuie să apară, Comisia s-a gândit să-l angajeze pe Moise Lepădatu să ne prezică rezultatele alegerilor. Moise...

Comentează