Deputata socialistă care nu știe limba română, Tractorina Hrenovaia s-a săturat să audă glume despre numele său. Până acum era o rusoaică obișnuită în Moldova, care ura tot ce este românesc și nu știa nicio boabă în limba română. De când a devenit deputată și este în atenția tuturor, oamenii o bombardează cu glume.

”Eu m-am zakalibit că toate râde de mine. Eu rus și nu știu limba asta fascista. Așa că oamenii râde de mine și eu îs saparată. Aiștea de la maldavești.info fac pamflete despre mine. Gata, am hatărât. O să schimb mayo imea. Nihrena ne zavut menea Hrenovaia. Eu o să mă namesc Hooyovaya. Adică Tractarina Stalinskaya Hooyovaya. Să viediem cum o să vă prikaliți de mine amuia, ke nu o să pateți să-mi ziceți numele și o să vă fie rașine”, a declarat fosta Tractorina Hrenovaia.

În aceste condiții și Dodon vrea să-și schimbe numele. Acesta s-a săturat ca toată lumea să-l asemene cu un Gandon. Așa că în loc de Igor Dodon, la sugestia lui Andrei Bolocan, prezikul Moldovei se va numi Penis Vagin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Hrenova-rat-si-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Hrenova-rat-si-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deputata socialistă care nu știe limba română, Tractorina Hrenovaia s-a săturat să audă glume despre numele său. Până acum era o rusoaică obișnuită în Moldova, care ura tot ce este românesc și nu știa nicio boabă în limba română. De când a devenit deputată și este în atenția tuturor,...

Comentează