Igor Dodon demonstrează că este un prezik bun la toate. Pentru că nu știe cu ce să se mai ocupe, celebrul socialist va prezenta săptămâna viitoare povestea de seară. Directorul Moldova 1, Leonea Iaibu a anunțat că prezikul Dodon va juca rolul lui Hriusha pentru că seamănă cu un porc. 

”Asta este meseria mea de zi cu zi. Să spun povești. Mă pricep bine la asta. Nu contează că spui povești adulților sau copiilor. Este aceeași fignea. Pe adulți îi sperii cu 30 de mii de emigranți sirieni, copiilor le povestești de 30 de mii de zmei. Am un talent special la spus povești. Bine, unii le numesc minciuni, dar aceastea sunt detalii și nu contează”, a declarat Igor Dodon într-o conferință de presă.

Nu este singurul care ne va spune povești. Pe lângă Dodon-Hriusha au fost cooptați mai mulți politicieni care spun în permanență minciuni, pardon, povești. Este vorba de Leancă-Stepashka, Țuțu-Filea, Liuda-Karkusha.

Din păcate, copiii refuză să-l vadă pe Igor Dodon în rolul lui Hriusha la televizor. Aceștia spun că Hriusha este un purceluș drăguț, pe când Igor Dodon este un porc nesuferit. Până și copiii transnistrenilor nu vor să astfel de povești. Psihologii le recomandă părinților să-și țină departe copiii de televizor pentru că apariția prezikului Dodon le va crea coșmaruri noaptea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Hriusha-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Hriusha-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon demonstrează că este un prezik bun la toate. Pentru că nu știe cu ce să se mai ocupe, celebrul socialist va prezenta săptămâna viitoare povestea de seară. Directorul Moldova 1, Leonea Iaibu a anunțat că prezikul Dodon va juca rolul lui Hriusha pentru că seamănă cu un...

Comentează