Măsură radicală! Administrația companiei Facebook a anunțat că va închide de luna viitoare toate conturile politicienilor din Moldova. Explicația, nu există niciun pic de adevăr în postările lor.

Avem politicieni din toată lumea și știm că mint, dar așa de micinoși ca în Republica Moldova încă nu am văzut. Avem un soft care compară realitatea din postările oamenilor simpli cu realitatea din postările politicienilor. Ei bine, în Moldova, sută la sută din ce spun politicienii este fals. Pentru că au devenit activi pe Facebook am constatat că ne pierdem și noi credibilitatea, pleacă prea mulți oameni pe odnoklassniki, așa că am decis să blocăm conturile politicienilor moldoveni”, a transmis într-un comunicat oficial CEO al Facebook Mark Zuckerberg.

Reprezentanții companiei americane au întocmit și lista primilor politicieni din Republica Moldova care vor rămâne fără conturile de pe Facebook: ”Pe lista noastră sunt deja – Vlad Filat, acest politician nu știe să spună adevărul;Vlad Plahotniuk, din cauza minciunilor lui softul nostru s-a stricat de 10 ori; Iurie Leancă, care a spus atâtea minciuni încât unele postări pur și simplu au fost șterse de noi pentru că ne-a fost milă de moldoveni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Pagine-de-facebook-politicieni-689x1024.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Pagine-de-facebook-politicieni-150x150.pngadminMonden
Măsură radicală! Administrația companiei Facebook a anunțat că va închide de luna viitoare toate conturile politicienilor din Moldova. Explicația, nu există niciun pic de adevăr în postările lor. ”Avem politicieni din toată lumea și știm că mint, dar așa de micinoși ca în Republica Moldova încă nu am văzut. Avem un soft care compară realitatea...

Comentează