Președintele Agenției Naționale pentru Cetățenie Românească a anunțat că urmează zile negre pentru transnistreni. Statul român a decis în sfârșit să se răzbune pentru alegerile parlamentare din februarie. Așa că le va retrage cetățeniile tuturor transnistrenilor.

”Nu ne vine să credem ce păcăleală ne-au frecat. Transnistrenii iștea nu au nimic românesc în ei. Au venit la București, ne-au jurat credință sub steagul României, chiar dacă au vorbit în rusă, iar acum ce fac? Scuipă în Prut. Sunt niște peedary, l-au votat pe Dodon și Plaha, iar pentru asta o să plătească cu cetățenia românească. Toate cetățeniile vor fi retrase. Transnistrenii care vor mai veni să ceară cetățenii românești vor fi întâmpinați de jandarmi care le vor arde câte o palmă”, a declarat Leonea Iaibu, președintele Agenției Naționale pentru Cetățenie Românească.

Igor Dodon și Vlad Plahotniuc au sărit în ajutorul transnistrenilor. Acesta a avertizat Agenția Națională pentru Cetățenie Românească că dacă iau cetățenia transnistrenilor îl vor retrage pe Pavel Stratan din România.
În plus, vor fi expulzați toți românii din Republica Moldova.

În replică, Leonea Iobtvoimati, președintele Agenției Naționale pentru Cetățenie Românească, a publicat pe odnoklassniki o poză cu pașaportul românesc al lui Dodon și niște foarfece lângă el, cu un singur comentariu: ”nu te jiuca cu focul!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Tiraspol-Tank-Basarabia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Tiraspol-Tank-Basarabia-copy-300x300.jpgadminPolitic
Președintele Agenției Naționale pentru Cetățenie Românească a anunțat că urmează zile negre pentru transnistreni. Statul român a decis în sfârșit să se răzbune pentru alegerile parlamentare din februarie. Așa că le va retrage cetățeniile tuturor transnistrenilor. ”Nu ne vine să credem ce păcăleală ne-au frecat. Transnistrenii iștea nu au nimic...

Comentează