igor-dodon-siberia-copy

Igor Dodon este categoric împotriva Europei. Acesta promite că dacă va ajunge președinte, moldovenii nu vor mai avea voie să meargă să muncescă în Uniunea Europeană. Pentru asta, Dodon va anula toate pașapoartele moldovenilor care sunt în Italia, Franța, Spania, Marea Britanie, Germania și în alte țări europene. Oamenii vor fi obligați să se întoarcă acasă. Socialistul susține că nu vrea ca moldovenii să fie slugi la gayropeni.

”Eu am fost de foarte multe ori în Gayropa. Am vizitat toată Gayropa și o să mă duc și săptămâna viitoare să mă hodinesc un pic, că prea m-am obosit cu campania asta erectorală. Și vreau să vă spun că nu-mi place să văd că moldovenii noștri sunt sclavi la gayropeni. Peste tot se vorghește moldovenește. Oamenii muncesc la cafenele, la restaurante, îi deservesc pe turiști, pe gay. Unii conduc camioane, alții lucrează la stroică. Mândrul popor moldovean nu trebuie să fie sclav la gayropeni. În loc de Geyropa, să muncească în Rusia”, a declarat Igor Dodon într-un discurs înflăcărat erectoral.

Igor Dodon susține că a vorbit deja cu Putin și acesta va primi cu brațele deschise moldovenii. Rusia are nevoie de foarte multă forță de muncă. În loc să muncească în Europa, ar pute să taie lemne în Taiga, la aer curat. Ar putea să vâneze foci în Oceanul Înghețat. Sau să scoată petrol din adâncurile pământului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Siberia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Siberia-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon este categoric împotriva Europei. Acesta promite că dacă va ajunge președinte, moldovenii nu vor mai avea voie să meargă să muncescă în Uniunea Europeană. Pentru asta, Dodon va anula toate pașapoartele moldovenilor care sunt în Italia, Franța, Spania, Marea Britanie, Germania și în alte țări europene. Oamenii...

Comentează