O tradiție frumoasă de Crăciun, lasată de moși-strămoși, încă de pe vremea când Ștefan cel Mare fugărea turcii, grăiește că înainte de marea sărbătoare a Nașterii, moldovenii își suspendă Dodonul. Această tradiție frumoasă spune că pentru a fi suspendat, Dodonul trebuie mai întâi tăiat, pârlit, spintecat.

Tradiția suspendării Dodonului a început să fie respectată deja în toată Moldova, iar moldovenii îl suspendă pe Dodon din gogineață în uralele copiilor, a femeilor care abia așteaptă să facă din el răcituri, cârnați, catlete și multe alte bucate gustoase, care îți lasă gura apă.

Singurul care nu-l suspendă cu adevărat pe Dodon este Plahotniuc. Dictatorul Moldovei se joacă de-a suspendatul lui Dodon, iar acest joc este urmărit de moldovei care plătesc prețul unui spectacol jenant. Până acum prețul biletelor este de un miliard. Alte miliarde vor urma.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Vlad-Plahotniuc-dodon-porc-taiat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Vlad-Plahotniuc-dodon-porc-taiat-copy-300x300.jpgadminPolitic
O tradiție frumoasă de Crăciun, lasată de moși-strămoși, încă de pe vremea când Ștefan cel Mare fugărea turcii, grăiește că înainte de marea sărbătoare a Nașterii, moldovenii își suspendă Dodonul. Această tradiție frumoasă spune că pentru a fi suspendat, Dodonul trebuie mai întâi tăiat, pârlit, spintecat. Tradiția suspendării Dodonului a...

Comentează