O tradiție frumoasă de Crăciun, lasată de moși-strămoși, încă de pe vremea când Ștefan cel Mare fugărea turcii, grăiește că înainte de marea sărbătoare a Nașterii, moldovenii își suspendă Dodonul. Această tradiție frumoasă spune că pentru a fi suspendat, Dodonul trebuie mai întâi tăiat, pârlit, spintecat.

Tradiția suspendării Dodonului a început să fie respectată deja în toată Moldova, iar moldovenii îl suspendă pe Dodon din gogineață în uralele copiilor, a femeilor care abia așteaptă să facă din el răcituri, cârnați, catlete și multe alte bucate gustoase, care îți lasă gura apă.

Singurul care nu-l suspendă cu adevărat pe Dodon este Plahotniuc. Dictatorul Moldovei se joacă de-a suspendatul lui Dodon, iar acest joc este urmărit de moldovei care plătesc prețul unui spectacol jenant. Până acum prețul biletelor este de un miliard. Alte miliarde vor urma.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Vlad-Plahotniuc-dodon-porc-taiat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Vlad-Plahotniuc-dodon-porc-taiat-copy-300x300.jpgadminPolitic
O tradiție frumoasă de Crăciun, lasată de moși-strămoși, încă de pe vremea când Ștefan cel Mare fugărea turcii, grăiește că înainte de marea sărbătoare a Nașterii, moldovenii își suspendă Dodonul. Această tradiție frumoasă spune că pentru a fi suspendat, Dodonul trebuie mai întâi tăiat, pârlit, spintecat. Tradiția suspendării Dodonului a...

Comentează