Ajutor umanitar deputati Voronin Lupu Plahotniuc copy

Mulțumită României deputații moldoveni vor scăpa în sfârșit de sărăcie. Aceștia nu s-au plâns în zadar că sunt săraci și primesc salarii de numai 7500 de euro. Zvonurile despre sărăcia moldovenească a ajuns la București, așa că frații români ne-au trimis rapid ajutoare. Numai că acestea nu vor ajunge la oameni, ci la parlamentari.

”Pentru că s-au plâns că sunt săraci, parlamentarii vor primi toate ajutoarele umanitare de la românași. Toată mâncarea, toate hainele, toată benzina și motorina. Totul. Ei sunt foarte săraci, au demonstrat asta, așa că vor prihvatiza tot ajutorul umanitar. Depinde de fiecare deputat ce va face cu partea sa de ajutor. Unii îl vor exporta în Ucraina, alții vor vinde mâncarea prin rețelele de magazine pe care le au în proprietate. Important este că sunt oameni deștepți și vor găsi o soluție să-l realizeze”, a declarat patronul celor 101 deputați, Vlad Plahotniuc.

De frica dronelor, deputații au anunțat că nu-și vor putea ține ajutoarele primite în curțile foarte mari. Așa că aceștia au fost nevoiți să investească în construcția de depozite subterane mari. Evident, aceștia vor ține aici toate lucrurile pe care le fură din Parlament.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Ajutor-umanitar-deputati-Voronin-Lupu-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Ajutor-umanitar-deputati-Voronin-Lupu-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Mulțumită României deputații moldoveni vor scăpa în sfârșit de sărăcie. Aceștia nu s-au plâns în zadar că sunt săraci și primesc salarii de numai 7500 de euro. Zvonurile despre sărăcia moldovenească a ajuns la București, așa că frații români ne-au trimis rapid ajutoare. Numai că acestea nu vor ajunge...

Comentează