Igor Dodon s-a băgat în apă rece de bobotează și a pățit-o. Soția sa se plânge că i s-a micșorat foarte mult un organ pe care îl avea deja extrem de mic. Atât de mic, că avea nevoie de lupă ca să-l vadă. Dar să nu vă gândiți la cine știe ce prostie de Dodon care rimează cu gandon. Doamne ferestre! Este vorba de creierul prezikului Moldovei.

”Creierul lui Dodon este atât de mic, că noi ne mirăm cum poate să respire fără să-i spună cineva. Are un creier așa de micuț, că Putin a glumit cu el și i-a zis să se arunce de pe Kremlin, iar Dodonchik chiar a vrut să o facă. Dodon are un creier așa micuț, că el crede că limba moldovenească există, că moldovenii nu sunt români, că Moldovei o să-i fie mai bine în Uniunea Vomală. Acum stau și mă întreb, se poate mai mic decât atat?”, s-a întrebat medicul ginecolog, Leonea Iaibu, care i-a inspectat scăfârlia prezikului nostru.

Imediat după ce a ieșit din apă, s-a și văzut efectul micșorării creierului. Igor Dodon a început să grohăie în loc să vorbească. Totuși, experții vorbesc despre faptul că Dodon grohăia și până acum, doar că nu-l asculta nimeni. După ce i s-a micșorat și mai mult creierul, Igor Dodon a ajuns cel mai prost prezik din toată lumea. Este chiar mai prost decât președintele Burkina Faso, Yosuntprost Darnumaiprostkadodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Dodon-in-apa-1024x644.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Dodon-in-apa-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon s-a băgat în apă rece de bobotează și a pățit-o. Soția sa se plânge că i s-a micșorat foarte mult un organ pe care îl avea deja extrem de mic. Atât de mic, că avea nevoie de lupă ca să-l vadă. Dar să nu vă gândiți la...

Comentează