ASEM Miss

ASEM se acoperă de o rușine nemaiîntâlnită. Tânăra care a câștigat în acest an concursul de miss a fost alungată din Academie și riscă să nu mai fie primită în nicio altă instituție de învățământ suprem. Cum era de așteptat, studenta a rămas și fără titlul de miss. Motivul – aceasta a refuzat să pozeze goală, așa cum a pozat și miss ULIM.

”Concurența între Universități este una acerbă. Este foarte greu să atragi studenți aici. Ați văzut cât de populară era miss ULIM. ULIM-ul a atras în baza ei o grămadă de studenți. Au fugit vreo câțiva și de la noi. Când colo, miss a noastră nu vrea să se dezbrace. Cum să fii virgină la fuckultate? Cum? Noi am renunțat la testele de virginitate din 1991. De atunci nu am mai avut nicio studentă cu o asemenea rușine”, a declarat rectorul ASEM, Vlad Belosteciotkii.

Studentele de la Fuckultatea de Videochat au anunțat că vor boicota activitatea din facultate dacă tânăra miss nu va fi exmatriculată imediat. Virginia Facmi, șefa de promoție la Fuckultatea de Videochat susține că starea de virginitate a tinerei, dar și faptul că se eschivează de la îndatoririle de miss de a se poza dezbrăcată aduce prejudicii morale, dar mai ales materiale ASEM-ului și nu trebuiesc tolerate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/ASEM-Miss.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/ASEM-Miss-300x300.jpgadminMonden
ASEM se acoperă de o rușine nemaiîntâlnită. Tânăra care a câștigat în acest an concursul de miss a fost alungată din Academie și riscă să nu mai fie primită în nicio altă instituție de învățământ suprem. Cum era de așteptat, studenta a rămas și fără titlul de miss. Motivul...

Comentează