Vlad Plahotniuc a avut astăzi o zi foarte frumoasă. De Dragobete mai mulți jurnaliști și anal-iști de la Publika WC și-au reafirmat dragostea pe care o au pentru fundul oligarhului. Aceștia s-au pus și în rând ca să-l pupe în cur. Și l-au pupat foarte zgomotos. Aflat în culmea fericirii, Vlad Plahotniuc a stat toată ziua cu pantalonii în vine ca să fie pupat.

”Nu mă așteptam la atâta surprize din partea sclavilor mei. Sunt atât de drăguți și atât de pasionali când se lipesc cu buzele de curul meu. Eu le mulțumesc că își vând sufletele pe doi lei. Că mă slujesc cu abnegație. Că latră la televizor împotriva tuturor, mai puțin a mea”, a spus foarte emoționat Vlad Plahotniuc.

Cu această ocazie a fost stabilit și un record de cel mai lung pupat în cur. Buhăieș Hămăieș a bătut recordul Liudei la pupat în cur. Acest record nu va sta mult în picioare pentru că Pavel Filip a anunțat că se pregătește intens să-l întâlnească pe Plahotniuc.

”Am făcut deja hemoroizi de la cât m-au pupat în cur deputații și ceilalți politicieni moldoveni. M-am săturat de pupăturile lor. Data viitoare promit că o să-mi dau fundul cu cremă, ca să le lunece buzele”, a mai adăugat Vlad Plahotniuc.

Între timp, a devenit cunoscut misterul celebrității anal-iștilor care apar în fiecare seară la Publika WC. Aceștia susțin că numai datorită unui antrenament special au reușit să ajungă pe ecran.

”Antrenamentul nostru este simplu. Fiecare avem un cur de plastic acasă pe care îl pupăm seară de seară. Este un cur la care ținem. Să știți, că munca asta de anal-ist nu este ușoară. Trebuie să ai mereu o limbă catifelată, moale, parfumată. Limba obosește repede dacă nu pupi un cur în fiecare zi. Așa că suntem obligați să ne antrenăm în forță în fiecare seară cu curul de plastic”, a declarat un cunoscut anal-ist de la Publika WC.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-fund.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Vlad-Plahotniuc-Cristian-Tabara-fund-300x300.jpgadminSocial
Vlad Plahotniuc a avut astăzi o zi foarte frumoasă. De Dragobete mai mulți jurnaliști și anal-iști de la Publika WC și-au reafirmat dragostea pe care o au pentru fundul oligarhului. Aceștia s-au pus și în rând ca să-l pupe în cur. Și l-au pupat foarte zgomotos. Aflat în culmea...

Comentează