Costea Țuțu și-a făcut-o cu mâna lui. Pentru că s-a făcut de cacao la tribuna Parlamentului demonstrând că nu știe să citească, acesta l-a enervat foarte tare pe stăpânul său. Plaha a anunțat deja că viața lui Țuțu se schimbă complet de la 1 septembrie și că trebuie să învețe cel puțin să citească.

”Poți să mori de rușine când îți vezi șestiorka că abia citește ca un copchil de la grupa mică. Blea, pațanu, amuia ai renunțat și la trenirovkă și abed, că tot dijeaba de duci. Îți pregătești ghiozdanul, zilnicul, îți iei o tedradkă și te pregătești să devii școlar. Că râde tot internetul de tine și de mine că nu știi să citești, iar când te iscălești, faci o cruciuliță. Zaibal uje”, i-a spus Vlad Plahotniuc, patronul lui Țuțu, șestiorcei sale.

Țuțu nu are ce să facă și, desigur, că va merge la școală. Ba mai mult, îl va lua cu el și pe Kirusha Gaburici, fost premier care nici până acum nu și-a găsit diploma de BAC. Cei doi vor sta la școală să învețe măcar să citească și să numere până la șase. Asta pentru că, evident, sunt niște șestiorci credincioase.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Constantin-Tutu-Gaburici-Dodon-clasa-1-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Constantin-Tutu-Gaburici-Dodon-clasa-1-copy-300x300.jpgadminPolitic
Costea Țuțu și-a făcut-o cu mâna lui. Pentru că s-a făcut de cacao la tribuna Parlamentului demonstrând că nu știe să citească, acesta l-a enervat foarte tare pe stăpânul său. Plaha a anunțat deja că viața lui Țuțu se schimbă complet de la 1 septembrie și că trebuie să...

Comentează