După ninsoarea de ieri, Silvia Bradu a încurcat rău zilele din calendar. Și pentru că nu știe ce să facă, s-a apucat să instaleze un nou brad în PMAN. În schimb, dă-le nafig de drumuri înzăpezite. Important este ca bradul să fie împodobit.

”Chișăienii trebuie să aibă cel mai frumos brad în Chișinău. Iar bradul va fi unul extraordinar de frumos și de deosebit. Nu ați văzut așa brad în viața vieților voastre. Ce rost are să deszăpezesc drumurile? Eu chiar mă bucur că s-au astupat gropile și voi nu mai aveți ce să cârcotiți că sunt bortelite drumurile. Bradul sub formă de penis arată tot ce am făcut în Chișinău în mandatul meu, o poolă”, a declarat primara Silvia Bradu.

Și ANRE a susținut-o pe primară. Așa că, pentru că a nins, aceasta a scumpit din nou gazul, urmând să-l ieftinească din nou când s-o încălzi bine de tot afară.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Brad-Chisinau-Penis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Brad-Chisinau-Penis-copy-300x300.jpgadminSocial
După ninsoarea de ieri, Silvia Bradu a încurcat rău zilele din calendar. Și pentru că nu știe ce să facă, s-a apucat să instaleze un nou brad în PMAN. În schimb, dă-le nafig de drumuri înzăpezite. Important este ca bradul să fie împodobit. ”Chișăienii trebuie să aibă cel mai frumos...

Comentează