Măsură dură, dar dreaptă împotriva tuturor moldovenilor care au cetățenia României. Președintele Țării Românești a decis să le retragă cetățeniile românești tuturor moldovenilor. Motivul este pe cât se poate de simplu. Moldovenii nu au susținut masiv manifestațiile de amploare de la București. Numai 10 oameni au ieșit aseară să protesteze. 

”Blea, pățani, eu am ahuit! Unde sunt unioniștii mei? Unde sunt toți cei care au cetățenii? Vine un rusofon de Retardo Usratîi să-i organizeze pe moldoveni să protesteze. Nihuia. Așa nu mai merge. Voi ori sunteți români, ori v-ați sibiu în Rasia. Ce-i cu figneaua asta concenaya? Mâine o să dau un decret ca Gandon și anulez toate cetățeniile”, a declarat foarte nervos președintele României Klaus Iohannis.

Speriat că ar putea rămâne fără cetățenie, Igor Dodon i-a trimis o scrisoare împăciuitoare. Președintele Moldovei a promis că duminică adună câteva sute de mii de Moldoveni în Piața Marii Adunări Naționale. Cu această ocazie, Igor Dodon i-a cerut lui Klaus Iohannis să-l ajute cu câteva cetățenii românești pentru niște cumătri de la Sadova. 

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Protest-Cetatenie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Protest-Cetatenie-copy-300x300.jpgadminSocial
Măsură dură, dar dreaptă împotriva tuturor moldovenilor care au cetățenia României. Președintele Țării Românești a decis să le retragă cetățeniile românești tuturor moldovenilor. Motivul este pe cât se poate de simplu. Moldovenii nu au susținut masiv manifestațiile de amploare de la București. Numai 10 oameni au ieșit aseară să...

Comentează