Cei mai afectați de blocajul finanțării europene a Republicii Moldova sunt deputații. Aceștia susțin că s-au bazat pe acești bani, că aveau de terminat a 5-a vilă, de schimbat uleiul la motoarele avioanelor, de investit într-o nouă amantă și de trimis copiii la studii în Elveția. Când colo, trebuie să-și pună pofta în cui, banii nu mai vin.

”Când am auzit de așa ceva am ahrenit. Pur și simplu nu-mi vine să cred. Ce legătură are sula cu primăria? Dacă Plaha nu-l lasă pe Năstase să fie primar, de ce îmi tai finanțarea? Noi ce vină avem că șeful nostru și al întregii Moldove vrea alt primar în Chișinău? Noi de unde mai furăm pentru nevoile noastre personale? Că moldovenii sunt foarte săraci, nu mai ai ce să furi de la ei, abia leagă tei de curmei”, au declarat într-o moțiune de cenzură împotriva UE foarte mulți deputați extrem de furioși.

Aceștia amenință că vor da UE în judecată la CEDO pentru a-și recupera banii cu care Europa finanța Moldova și care, desigur, ajungeau în buzunarele lor. Mai mult, deputații au anunțat că vor face un protest în fața ambasadei UE prin care își vor solicita milioanele de euro cât mai repede.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Parlament-Maimuta-bani.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Parlament-Maimuta-bani-300x300.jpgadminFinanțe
Cei mai afectați de blocajul finanțării europene a Republicii Moldova sunt deputații. Aceștia susțin că s-au bazat pe acești bani, că aveau de terminat a 5-a vilă, de schimbat uleiul la motoarele avioanelor, de investit într-o nouă amantă și de trimis copiii la studii în Elveția. Când colo, trebuie...

Comentează