DNA nu mai poate aresta corupți în România după ce guvernul român a schimbat legea. Pentru că se plictisesc în birourile lor, procurorii au zis să se mute o habă pe la Chișinău, unde CNA nu face nicio pleașcă și se ține de arestat numai babe cu morcovi la piață în loc să-i pună cătușe celui mai mare hoț din Europa de Est.

Codruța Kovesi a anunțat deja că are un bănuit, așa că le-a dat comandă procurorilor care au trecut Prutul să-l caute pe Plahotniuc. Procurorii au fost la hotelul Nobil, la Publika WC, la Prime WC, dar nici urmă de Plaha. 

Procurorii au organizat mai multe filtre de căutare a lui Plahotniuc. Din păcate, acesta nu mai este în țară. Când a aflat că îl caută DNA-ul, Plahotniuc a anunțat că are o durere puternică în cur. A încărcat în mașini valize uriașe în care martorii spun că se vedea un colțișor de miliard, apoi s-a dus la avionul său privat. Plahotniuc a anunțat ulterior pe Facebook că s-a internat în clinica sa privată din Elveția ca să-și trateze durerea din cur. 

Potrivit medicilor, pe Plaha îl doare în cur de sărăcie, de furtul miliardului, de anchetă și de multe altele!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-300x300.jpgadminSocial
DNA nu mai poate aresta corupți în România după ce guvernul român a schimbat legea. Pentru că se plictisesc în birourile lor, procurorii au zis să se mute o habă pe la Chișinău, unde CNA nu face nicio pleașcă și se ține de arestat numai babe cu morcovi la...

Comentează