DNA nu mai poate aresta corupți în România după ce guvernul român a schimbat legea. Pentru că se plictisesc în birourile lor, procurorii au zis să se mute o habă pe la Chișinău, unde CNA nu face nicio pleașcă și se ține de arestat numai babe cu morcovi la piață în loc să-i pună cătușe celui mai mare hoț din Europa de Est.

Codruța Kovesi a anunțat deja că are un bănuit, așa că le-a dat comandă procurorilor care au trecut Prutul să-l caute pe Plahotniuc. Procurorii au fost la hotelul Nobil, la Publika WC, la Prime WC, dar nici urmă de Plaha. 

Procurorii au organizat mai multe filtre de căutare a lui Plahotniuc. Din păcate, acesta nu mai este în țară. Când a aflat că îl caută DNA-ul, Plahotniuc a anunțat că are o durere puternică în cur. A încărcat în mașini valize uriașe în care martorii spun că se vedea un colțișor de miliard, apoi s-a dus la avionul său privat. Plahotniuc a anunțat ulterior pe Facebook că s-a internat în clinica sa privată din Elveția ca să-și trateze durerea din cur. 

Potrivit medicilor, pe Plaha îl doare în cur de sărăcie, de furtul miliardului, de anchetă și de multe altele!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-300x300.jpgadminSocial
DNA nu mai poate aresta corupți în România după ce guvernul român a schimbat legea. Pentru că se plictisesc în birourile lor, procurorii au zis să se mute o habă pe la Chișinău, unde CNA nu face nicio pleașcă și se ține de arestat numai babe cu morcovi la...

Comentează