Vlad Plahotniuc vanzator de deputati copy

O idee strălucită de afacere i-a venit în cap unui cetățean al Republicii Moldova. Acesta și-a deschis în Piața Centrală o gheretă și a început să vândă deputați. Cetățeanul susține că nu mai are ce să facă cu ei în Parlament și vrea să mai scoată din banii investiți când i-a cumpărat.

”Am dat destul de mult pentru acești deputați când i-am cumpărat. Acum încerc și eu sa-mi recuperez investiția. Așadar, vând 56 de deputați, care au capacități uriașe de a lucra cu limba și cu buzele. De pildă, pot fi folosiți la lipit timbre sau scrisori pentru că tot timpul au tendința să lingă ceva”, a declarat vânzătorul din Piața Centrală, care s-a recomandat simplu, Vlad.

Din informațiile pe care le-am obținut, deputații pot fi și închiriați cu ora. De pildă, oricine are o mașină înzăpezită va putea închiria un deputat ca să-l ajute la curățarea mașinii. Cu limba sa și cu buzele bine antrenate mașina va fi curată în maximum 10 minute. Ca să nu strice piața, un deputat poate fi închiriat după tarifele stabilite pe bursa de pe Albișoara și Naberejnaia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-vanzator-de-deputati-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-vanzator-de-deputati-copy-300x300.jpgadminPolitic
O idee strălucită de afacere i-a venit în cap unui cetățean al Republicii Moldova. Acesta și-a deschis în Piața Centrală o gheretă și a început să vândă deputați. Cetățeanul susține că nu mai are ce să facă cu ei în Parlament și vrea să mai scoată din banii investiți când...

Comentează