O idee strălucită de afacere i-a venit în cap coordonatorului Republicii Moldova. Acesta și-a deschis în Piața Centrală o butcă și a început să închirieze deputați. Vlad Plahotniuc susține că nu mai are ce să facă cu ei în Parlament și vrea să scoată din banii investiți.

”Am dat destul de mult pentru acești deputați când i-am cumpărat. Acum încerc și eu sa-mi recuperez investiția. Așadar, închiriez 69 de deputați, care au capacități uriașe de a lucra cu limba și cu buzele. De pildă, pot fi folosiți la lipit timbre sau scrisori pentru că tot timpul au tendința să lingă ceva. Îi scot la muncă pentru că nu fac nimic în Parlament. Stau toată ziua și se joacă seca sau citesc moldovesti.info. Nahrena îmi trebuie mie lodarii iștea. Țuțu măcar se duce la trenirovkă. La aiștea este în permanență abedul”, a declarat Vlad Plahotniuc la deschidere butcii sale din Piața Centrală.

Din informațiile pe care le-au obținut redactorii moldovesti.info, deputații pot fi închiriați chiar și pe câteva minute. De pildă, oricine are o mașină murdară va putea închiria un deputat ca să-l ajute la curățare. Cu limba, dar și cu buzele bine antrenate mașina va străluci ca nouă în 5 minute. Ca să nu strice piața, un deputat poate fi închiriat după tarifele stabilite de bursa de la Albișoara și Naberejnaia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Vlad-Plahotniuc-vanzator-de-deputati.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Vlad-Plahotniuc-vanzator-de-deputati-300x300.jpgadminSocial
O idee strălucită de afacere i-a venit în cap coordonatorului Republicii Moldova. Acesta și-a deschis în Piața Centrală o butcă și a început să închirieze deputați. Vlad Plahotniuc susține că nu mai are ce să facă cu ei în Parlament și vrea să scoată din banii investiți. ”Am dat destul...

Comentează