Maia Sandu, singurul ministrul din Guvern care nu ia mită, a ajuns într-o stare financiară proastă. Aceasta nu mai are bani să plătească toate comunalele de la apartament și a ajuns să aibă restanțe de o jumătate de an la apă și gaz. Mai mult, nu-i ajung bani nici de țigări și de fiecare dată când trece pe lângă liceul Gheorghe Asachi le cere țigări liceenilor care fumează la colț de stradă.

”Din păcate salariul este mic și nu-mi prea ajunge. Ați văzut cât este kilul de roșii? Nu-mi ajung banii decât pentru varză și niște castraveți. Am ajuns să port aceleași haine de 5 ani, nu am bani de țigări și am slăbit că nu-mi permit să mănânc la serviciu, la Gălbenuș au scumpit cea mai ieftină ciorbă. Mă gândesc că sunt o proastă dacă nu accept banii și aveam deja un avion personal, la câți proști vor să treacă BAC-ul”, a declarat Maia Sandu la televizor.

Deși o vânează de foarte multă vreme pentru a o putea aresta, procurorii CNA se plâng că nu au reușit să o facă să ia mită. Din păcate, pentru că nu mănâncă, Maia Sandu a ajuns piele și os, iar medicii de la Ambulanță au resuscitat-o de câteva ori din starea de leșin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Maia-Sandu-Anorexica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Maia-Sandu-Anorexica-copy-150x150.jpgadminPolitic
Maia Sandu, singurul ministrul din Guvern care nu ia mită, a ajuns într-o stare financiară proastă. Aceasta nu mai are bani să plătească toate comunalele de la apartament și a ajuns să aibă restanțe de o jumătate de an la apă și gaz. Mai mult, nu-i ajung bani nici...

Comentează