Adidasi opinci Olimpiada copy

Atleții moldoveni sunt unici la nivel mondial. Pentru că vin din cea mai săracă țară din lume, aceștia vor participa la Olimpiada de la Rio în echipamente sportive de pe vremea lui Ștefan chlen Mare. Este vorba de opinci și ițari. Sărmanii atleți moldoveni nu au avut bani nici pentru a cumpăra celebrele echipamente sportive Adibas, Pyma sau Naik.

”În loc să arunce ciocanul, atleții moldoveni vor arunca buzduganul. Ca pe vremea lui Ștefan chlen Mare. Opincile sunt foarte ușoare, la fel și ițarii. Ar putea bate record după record dacă în loc de medalii, la finiș, li s-ar da ceva ce contează cu adevărat pentru un moldovean. Alergi 100 de metri, iar la final te așteaptă niște mămăligă, cu jiumeri, găluște și un pahar de vin Gura Căinarului. Așa ar alerga orice moldovean. Tucma le-ar scăpăra călcâile. Cu aurul nu au ce să facă. La întoarcerea în Moldova oricum îl fură Plahotniuc pe tot”, a declarat Vanea Iobtvoimati, antrenorul atleților moldoveni.

Federstia de Aerotism din Moldova a cerut deja câteva modificări mici la Olimpiadă, care să-i ajute pe moldoveni să dea randament mai mare. De pildă, atleta Svetlana Kurova, de 69 de ani, pensionară din Chișinău, va participa la o cursă de 500 de metri cu obstacole. Antrenorii doamnei Kurova sunt convinși că aceasta va ajunge prima la finiș, dacă acolo va sta o rutieră cu un singur loc liber. La luptele greco-romane va participa domnul Leonea Iaibu, un pensionar de 96 de ani din Orhei, obișnuit să lupte în cozi la Poștă când îi vine pensia. La box a fost selectat Iura Bețivu. Acestuia i se va șopti că în fața sa nu este un boxer, ci stă soția sa, care nu i-a făcut astăzi 25 de feluri de plăcinte. Sigur ia o medalie.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Adidasi-opinci-Olimpiada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Adidasi-opinci-Olimpiada-copy-300x300.jpgadminSocial
Atleții moldoveni sunt unici la nivel mondial. Pentru că vin din cea mai săracă țară din lume, aceștia vor participa la Olimpiada de la Rio în echipamente sportive de pe vremea lui Ștefan chlen Mare. Este vorba de opinci și ițari. Sărmanii atleți moldoveni nu au avut bani nici...

Comentează