În sfârșit ar putea fi arestați mai mulți deputați, dar și alți hoți în lege. Procurorii CNA au reușit să facă loc în izolator. Până acum stăteau foarte înghesuiți hoții în lege, iar mulți se plângeau că trebuie să doarmă în picioare. Pentru că nu mai avea spațiu, procurorii CNA au împușcat câțiva miniștri.

Acum izolatorul este mai liber, așa că pot fi aduși aici inclusiv unii primari care stau acum în arest la domiciu. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Și asta pentru că atunci când au poposit la Orhei și au întrebat-o pe Jasmin unde este Shor, aceasta le-a spus simplu: ”denghi net, a plecat cu iolka”.

Deocamdată nu se știe dacă a fost sau nu eliberată celula lui Filat. Procurorii nu au vrut să spună dacă l-au curățat pe fostul premier. Cert este că angajații CNA țin deschisă o altă celulă pentru cel mai mare cordonator din Moldova. Celula îl așteaptă pe coordonator cu un pat și un afro-moldovean.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Vlad-Plahotniuc-CNA-Catuse-copy-300x300.jpgadminPolitic
În sfârșit ar putea fi arestați mai mulți deputați, dar și alți hoți în lege. Procurorii CNA au reușit să facă loc în izolator. Până acum stăteau foarte înghesuiți hoții în lege, iar mulți se plângeau că trebuie să doarmă în picioare. Pentru că nu mai avea spațiu, procurorii...

Comentează