Ylon Schwartz

Un preot din cadrul SRL Mitropolia Moldovei a fost dat afară de managerul general al companiei după ce a aflat că este extrem de sărac. Mitropolitul Vladimir a fost extrem de furios că preotul respectiv nu avea BMW X7 și trăia la gazdă. Mai mult, nici nu dorea să se îmbogățească.

”Este prea sărac și ne face Mitropolia de râs. După prohoade, când toți preoții numărau banii și îmi trimiteau prin Western Union jumătate din cât au câştigat la cimitir, acest preot a mers la o casă de copii să doneze tot ce a câștigat la prohoade. De când mitropolia este asociație de caritate? În loc să-și cumpere o mașină, o vilă cu piscină, în loc să se plimbe prin vacanțe, preotul ista donează toți banii. Dacă el nu face bani, nici eu nu primesc nimic”, a declarat extrem de supărat managerul general al SRL Mitropolia Moldovei.

Mitropolitul general al SRL Mitropolia Moldovei a leșinat când i s-a raportat că preotul Aristide nu ar fi cerut niciodată bani de la enoriași și obișnuia să îngroape morții degeaba. Ba mai mult, preotul Aristide, care a fost dat afară, nu a făcut niciodată campanie electorală în biserică pentru politicieni. Același preot nu dădea la porci pâinea pe care o primea, ci o ducea la grădiniță să-i hrănească pe micuți. Mitropolia a început o anchetă să afle dacă mai există astfel de preoți și în alte biserici. Din fericire, nu mai există niciun paroh fără BMW în toată Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Mitropolit-Bani-Multi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Mitropolit-Bani-Multi-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Un preot din cadrul SRL Mitropolia Moldovei a fost dat afară de managerul general al companiei după ce a aflat că este extrem de sărac. Mitropolitul Vladimir a fost extrem de furios că preotul respectiv nu avea BMW X7 și trăia la gazdă. Mai mult, nici nu dorea să...

Comentează