Vlad Plahotniuc cu rata muta copy

Deputații moldoveni riscă să rămână pe drumuri din cauza lui Vlad Plahotniuc. Acesta susține că parlamentarii trebuie să-i dea înapoi toți banii pe care i-a plătit. Motivul, nu mai a ajuns premier.

”Mi se pare logic, dacă plătesc pentru ceva, să primesc. Așa funcționează capitalismul. M-am săturat să dau bani, iar eu să stau în umbră. Iaca și acum, le-am dat câteva milioane de dolari, dar ce folos? Niciunul. Vă rog, veniți voi cu milioanele înapoi. Nu mă faceți să vin la voi, că vă jupoi câte zece milioane de fiecare”, a tunat și fulgerat Vlad Plahotniuc.

Majoritatea deputaților au venit imediat cu banii înapoi. Din păcate. câțiva au reușit să-i cheltuiască. De exemplu, deputatul Mișa. Acesta a fost cu padruga în Europa și a rămas fără niciun ban. Mai ales că padruga a avut nevoie de o rană ca să poată să-și justifice lipsa de la muncă și s-a lovit la un picior.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-cu-rata-muta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Plahotniuc-cu-rata-muta-copy-300x300.jpgadminSocial
Deputații moldoveni riscă să rămână pe drumuri din cauza lui Vlad Plahotniuc. Acesta susține că parlamentarii trebuie să-i dea înapoi toți banii pe care i-a plătit. Motivul, nu mai a ajuns premier. ”Mi se pare logic, dacă plătesc pentru ceva, să primesc. Așa funcționează capitalismul. M-am săturat să dau bani,...

Comentează