igor-dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy

Lui Igor Dodon nu-i plac poreclele care i se pun pe facebook. Acesta a început să fie numit în toate felurile încă din copilărie: rahat cu ochi, dalbaiob concenâi, peedar. Așa că la maturitate le interzice tuturor să-l numească după porecle. Ca să nu mai râdă lumea de el, Gandon și-a schimbat numele.

”M-am săturat ca toată lumea să râdă când mă văd. Copiii strigă în urma mea, Gandon, Gandon. M-am zaibit de numele acesta. Am decis, mă voi numi Leonea Dodon, nu Igor Dodon. Numai așa o să scap de glume și sarcasm la adresa mea”, a declarat Leonea Dodon.

Leonea Dodon a mers la Administrația Stării civile. Aici și-a schimbat deja numele. Ca să-și schimbe și numele de familie, trebuie să găsească o femeie dispusă să-i dea numele său. Liuda Ghimpu s-a arătat interesată de o astfel de comuniune. Așa că în curând vom aea parte de primul mariaj homosexual din politica moldovnenească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Lui Igor Dodon nu-i plac poreclele care i se pun pe facebook. Acesta a început să fie numit în toate felurile încă din copilărie: rahat cu ochi, dalbaiob concenâi, peedar. Așa că la maturitate le interzice tuturor să-l numească după porecle. Ca să nu mai râdă lumea de el,...

Comentează