Arcașii moldoveni sunt extrem de talentați și foarte inventivi. Aceștia susțin că nu au așteptat să li se rezolve problemele de pe poligonul distrus de rechinii imobiliari și au găsit rapid o soluție. Au decis să meargă să se antreneze în Parlament, pe holuri și în ședința de plen, când vin deputații la muncă.

”Am luat această decizie pentru că în Parlament există spații generoase și foarte multe ținte pe care ne-ar plăcea să le luăm la ochi. De ce să ne ascundem după deget? Chiar vom ochi în deputați și o vom face cu multă plăcere. Suntem siguri că de data asta vom nimeri foarte ușor în ține. Datorită acestui antrenament suntem siguri că vom câștiga și campionatul mondial la tir cu arcul”, a declarat antrenorul arcașilor, Leonea Iaibu.

Când au auzit că arcașii vor să se antreneze în Parlament, moldovenii s-au bucurat foarte tare. Aceștia au cumpărat din banii lor săgeți otrăvitoare. Cetățenii speră că dacă săgețile nu vor nimeri în inimă sau în cap, cel puțin cei zgâriați nu vor scăpa cu viață.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Parlament-arcas-tir-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Parlament-arcas-tir-copy-300x300.jpgadminSocial
Arcașii moldoveni sunt extrem de talentați și foarte inventivi. Aceștia susțin că nu au așteptat să li se rezolve problemele de pe poligonul distrus de rechinii imobiliari și au găsit rapid o soluție. Au decis să meargă să se antreneze în Parlament, pe holuri și în ședința de plen,...

Comentează