În sfârșit o veste bună. Vama Albița, cea mai aglomerată și mai aiurea vamă din toată Moldova și România va fi desființată. Motivul, aici se formează în permanență cozi. Autoritățile din România și din Moldova au bătut palma, astfel că toți cetățenii moldoveni și români vor putea trece lejer peste Prut.

Măsura vine ca urmare a planului de acțiuni ”Unirea Moldovei cu România, Strategii și Stratageme: pași concreți nu vorbe goale”. Astfel că moldovenii vor simți în sfârșit ce înseamnă cuvintele valori europene, transparență, luptă cu corupția și alți termeni abstracți.

Partea și mai bună în acest caz este că procurorii DNA nu vor mai putea fi opriți la graniță și vor trece cu ușurință în Moldova. De frică, Plahotniuc își ține avionul cu motoarele calde în permanență și cu pilotul pregătit să decoleze.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Zid-Vama-Albita-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Zid-Vama-Albita-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sfârșit o veste bună. Vama Albița, cea mai aglomerată și mai aiurea vamă din toată Moldova și România va fi desființată. Motivul, aici se formează în permanență cozi. Autoritățile din România și din Moldova au bătut palma, astfel că toți cetățenii moldoveni și români vor putea trece lejer...

Comentează