Andrian Candu a anunțat că nu mai poate de frică pentru următoarea dezbatere pe viață și pe moarte cu Maia Sandu. Finul lui Plahotniuc mărturisește că aproape că a renunțat să se mai întâlnească unu la unu cu lidera PAS, dar în ajutor i-a sărit Costea Țuțu. Karatistul deputat susține că va veni în calitate de badigard al lui Candu la bătălia cu Sandu.

”Pațani, eu mai întâi la trenirovkă, apoi la abed, pe urmă sunt gata și de strelka cu Maia Sandu. Blea, eu nu vă înțeleg. Și vă temeți voi de fumeiushka asta? Eu am fost la strelci și mai hrenovâie. Țin minte odată la Șorhei l-am zamaci… Adică am fost la o discuție laborioasă despre viitorul și trecutul Cerbului în Codrii Moldovei”, a declarat Costea Țuțu.

În apărarea lui Candu a sărit și Igari Dandon. Acesta susține că Țuțu de unul singur nu are ce să-i facă Maiei Sandu. Prezikul Moldovei îi propune lui Candu ajutorul a 30 de mii de sirieni. Și nu este totul. ”În caz de ceva razboare, 100 de mii de transnistreni sunt pregătiți să urce în autobuze și vin să te ajute, așa cum m-ai ajutat și tu pe mine la alegeri, frate Candu”, a declarat Igari Dandon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Bataie-Andrian-Candu-Maia-Sandu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Bataie-Andrian-Candu-Maia-Sandu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Andrian Candu a anunțat că nu mai poate de frică pentru următoarea dezbatere pe viață și pe moarte cu Maia Sandu. Finul lui Plahotniuc mărturisește că aproape că a renunțat să se mai întâlnească unu la unu cu lidera PAS, dar în ajutor i-a sărit Costea Țuțu. Karatistul deputat...

Comentează