Site-ul de socializare rusească odnoklassniki.ru va fi interzis pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit ministrului educației, măsura va fi aplicată pentru a combate degradarea în masă și prostirea extremă a moldovenilor.

”Odnoklassniki este un site levâi, din Rusia, care are un impact concenâi asupra moldovenilor. Se observă cum oamenii devin tot mai proști și mai proști. Îl vezi pe un dalbaiob pe drum și îți dai seama că este un odnoklassnik. Intrați pe odnoklassniki și vedeți cum se scrie pe acolo. Dacă erau la Bacalaureat le dădeam doi la toți. Pericolul de tâmpire a populației este mare pentru că moldovenii devin needucați pe site-ul ista”, subliniază ministrul Educației și inițiatoarea interzicerii, Corina Fusu.

Mark Zuckerberg, patronul Facebook, este extrem de încântat de decizie. ”Utilizatorii Facebook sunt cu mult mai deștepți decât cei de pe odnoklassniki. Se vede după postări, după poze. La noi lumea pune poze sexy, cu mâncare, cu pisici. Pe Facebook lumea bea bere, vin. Pe odnoklassniki sunt niște bâci care beau vodkă, vorbesc în rusă sau în cel mai bun caz într-o moldovenească stricată. Suntem pregătiți să-i preluam pe toți moldovenii de pe odnoklassniki și să ne ocupăm serios de educația lor”, a declarat Zuckerberg.

Decizia este în dezbatere publică și urmează să fie aplicată de Consiliul Coordonator al Audiovizualului începând cu 9 mai, de ziua Victoriei. Renato Usatîi a cerut deja ca toți fanii săi de pe odnoklassniki să se mute pe facebook și să dea cât mai multe perepostî.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Corina-Fusu-odnoklassniki-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Corina-Fusu-odnoklassniki-copy-300x300.jpgadminSocial
Site-ul de socializare rusească odnoklassniki.ru va fi interzis pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit ministrului educației, măsura va fi aplicată pentru a combate degradarea în masă și prostirea extremă a moldovenilor. ”Odnoklassniki este un site levâi, din Rusia, care are un impact concenâi asupra moldovenilor. Se observă cum oamenii devin tot...

Comentează