emigranti-nu-plaha-copy

De ceea ce s-au speriat moldovenii, nu au scăpat. Până la urmă miile de sirieni vor veni în Moldova. La solicitarea lui Putin, Dodon a fost de acord că țara noastră să găzduiască 30 de mii de sirieni. Din câte se pare, Putin este prieten bun cu Bashar al-Assad, președintele Siriei. Așa că i-a ordonat lui Dodon să primească în Moldova migranți sirieni.

”Domnul Dodon mi-a confirmat că Moldova este dispusă să-i primească pe cei 30 de mii de sirieni pe care Bashar, prietenul meu din Siria, mi-a cerut să-i duc undeva. În Rusia nu pot, că rușii sunt cam răi cu migranții și riscă să fie bătuți sau să înghețe de la frig. În Moldova domnul Igor Dodon este dispus să-i primească. Acolo e cald și bine. Fiecare familie din Moldova va trebui să ia câte un sirian în casă, să-i dea să mănânce, să-l îngrijească”, a declarat președintele Vladimir Putin la o întâlnire cu jurnaliștii de la Publika WC.

Igor Dodon susține că Moldova trebuie să accepte această ofertă generoasă a Rusiei și îi va lăsa pe sirieni să vină în Moldova. Televiziunea sa, NTV a început să arate deja cât de prietenoși sunt sirienii și cum Maia Sandu nu a fost de acord să-i primească.

Din numele redacției moldovesti.info, vă rog să dați share la acest articol plin de informații neîntemeiate, contrafăcute, distonante și contrare complet adevărului. Asta pentru că ne dorim ca informația că Igor Dodon va primi în Moldova 30 de mii de sirieni la rugămintea lui Putin să ajungă la cât mai mulți moldoveni. Pentru că, după cum se știe, un om informat de la Publika WC este un moldovean puternic.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Emigranti-nu-plaha-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Emigranti-nu-plaha-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
De ceea ce s-au speriat moldovenii, nu au scăpat. Până la urmă miile de sirieni vor veni în Moldova. La solicitarea lui Putin, Dodon a fost de acord că țara noastră să găzduiască 30 de mii de sirieni. Din câte se pare, Putin este prieten bun cu Bashar al-Assad,...

Comentează