Președintele Igor Dodon demonstrează că poate fi nu doar un bun politician, un abil diplomat și pupător în cur. Acesta se pricepe foarte bine și la showbiz. Pentru că este într-o formă fizică excelentă, de invidiat chiar, președintele nostru a fost luat la ochi de cea mai cunoscută formație de stripperi masculini din Moldova. Este vorba de Gandonii.

Igor Dodon a avut chiar aseară primul spectacol în care și-a arătat pectoralii masivi, tricepșii lucrați și lipsa oălor. Pentru că a dansat în clubul Drive, l-a avut ca spectator de onoare chiar pe stăpânul său și al întregii Moldovei, Vlad Plahotniuc.

Ca de obicei, cel mai bogat oligarh din Moldova i-a dat bani. De data asta nu i-a mai pus în bancă, ci i-a băgat direct în chiloți. Pentru că formația de stripperi Gandonii este extrem de bine pregătită și îl are pe preșervativul Dodon în componență, a fost chemată cu spectacole la Moscova. Dodon a promis că se va duce din nou în curând în Rusia la pupat funduri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Striper-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Striper-copy-300x300.jpgadminMonden
Președintele Igor Dodon demonstrează că poate fi nu doar un bun politician, un abil diplomat și pupător în cur. Acesta se pricepe foarte bine și la showbiz. Pentru că este într-o formă fizică excelentă, de invidiat chiar, președintele nostru a fost luat la ochi de cea mai cunoscută formație...

Comentează