Igor dodon Grinch copy

Moldovenii ar putea să se ferească să mai sărbătorească Crăciunul pe 25 decembrie. Dacă o lege a deputatului Igor Dodon va fi votată, moldovenii care vor fi prinși că răcituri pe masă, cu bradul făcut în casă și colindând pe 25 decembrie vor fi amendați.

”Eu sunt statalist și vreau să-i oblig pe alții să respecte statalitatea Moldovei. Crăciunul pe 25 decembrie este anti-moldovenesc. Împreună cu tovarășul Voronin vrem să-i obligăm prin lege pe moldoveni să nu mai sărbătorească acest Crăciun naționalist, românesc, antistatalist, capitalist. Noi vrem să fim cu Rusia. Și matușka Rusia sărbătorește pe stil vechi Crăciunul adevărat. Cine este prins cu masa pusă pe 25 în casă și cu oaspeți acasă vor primi amenzi de la miliția moldovenească”, a declarat Igor Dodon rupând împreună cu Vlad Bătrâncea un brad.

Amenzile vor fi importante, promite Igor Dodon, pentru o colindă moldovenii vor plăti 100 de lei. Dacă au bradul împodobit – 500 de lei. Pentru masa pregătită de sărbătoare, moldovenii vor fi amendați de milițieni cu 1000 de lei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Igor-dodon-Grinch-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Igor-dodon-Grinch-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldovenii ar putea să se ferească să mai sărbătorească Crăciunul pe 25 decembrie. Dacă o lege a deputatului Igor Dodon va fi votată, moldovenii care vor fi prinși că răcituri pe masă, cu bradul făcut în casă și colindând pe 25 decembrie vor fi amendați. ”Eu sunt statalist și vreau...

Comentează