Frigul de afară l-a bulversat foarte tare și pe Igor Dodon. De la atâta iarnă, prezikul Moldovei nu mai știe când e Paștele și când Boboteaza. Astfel că Dodon și-a pregătit deja halatul, cipicii din picioare și așteaptă sărbătorile ca să se scalde din nou în apa înghețată a iazului.

”La Moldova există o tradiție, în fiecare an de Paște, prezikul, adică eu, trebuie să se scalde în apa rece ca gheața pentru a-și căli râtul, ăăăă, pardon, organizmul. După asta, o să mă duc să-l colind pe Plahotniuc poate îmi dă încă un milion pentru că am mulți sirieni și trebuie să hrănesc toate cele 30 de mii de guri”, a declarat cu pioșenie Igor Dodon, prezikul Moldovei.

De altfel, managerul Mitropoliei Moldovei a anunțat că în acest an toată lumea poate colinda și hăi de Paște cu o singură condiție, 50 la sută din banii câștigați să-i fie dați lui pentru că vrea să-și mai cumpere un BMW.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Igor-Dodon-dezbracat-apa-inghetata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Igor-Dodon-dezbracat-apa-inghetata-copy-300x300.jpgadminSocial
Frigul de afară l-a bulversat foarte tare și pe Igor Dodon. De la atâta iarnă, prezikul Moldovei nu mai știe când e Paștele și când Boboteaza. Astfel că Dodon și-a pregătit deja halatul, cipicii din picioare și așteaptă sărbătorile ca să se scalde din nou în apa înghețată a...

Comentează