Renato Usatai cu Andrei Usatai copy

Renato Usatîi a găsit o soluție la bătăile zilnice pe care le suportă de la zăci. Acesta a cerut de la conducerea închisoarii să fie mutat de urgență în aceeași celulă în care stă și tatăl său, Andrei Usatîi. Fostul ministru al sănătății, Andrei Usatîi, este în arest după ce a furat prea mult.

”I-am zis lui copchilul ista de Renato să nu mai fure, să fie atent că o să-l prindă. Câ și când am vorbit cu păreții. Acum vrea la mine în celulă ca să-l salvez de bătaia zăcilor”, spune supărat Andrei Usatîi.

Totuși, când nu este bătut, Renato o duce destul de bine printre zăci. În afară de spălatul toaletelor, Renato Usatîi este pus să le cânte zăcilor la karaoke. Experiența din timpul protestelor îl ajută foarte mult!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatai-cu-Andrei-Usatai-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatai-cu-Andrei-Usatai-copy-300x300.jpgadminPolitic
Renato Usatîi a găsit o soluție la bătăile zilnice pe care le suportă de la zăci. Acesta a cerut de la conducerea închisoarii să fie mutat de urgență în aceeași celulă în care stă și tatăl său, Andrei Usatîi. Fostul ministru al sănătății, Andrei Usatîi, este în arest după...

Comentează