Pokemon Vlad Plahotniuc Parlament Pdkemon copy

Vești proaste pentru toți pasionații de jocuri online din Moldova. Aceștia nu vor putea accesa niciodată jocul Pokemon în țara noastră. Asta pentru că producătorul aplicației a auzit de furtul miliardului și îi este frică pentru pokemonii săi. El crede că deputații moldoveni îi vor fura.

”Am auzit că deputații din Moldova fură totul. Pavajul de pe stradă, arborii decorativi, chiar și miliardele din bănci. Le recomandăm moldovenilor, dacă vor să joace Pokemon, să meargă în țările vecine, în România, în Ucraina sau Transnistria. Ne-a spus doamna Maia Sandu că cel mai mare hoț din Moldova încă coordonează Republica Moldova. Dacă hoțul este coordonator, de ce să mai venim?, a întrebat Dick Suckme, președintele Pokemon SRL.

Nemulțumiți că din cauza șefului lor nu se pot juca cu pokemonii, mai mulți trolli și-au dat demisia și au început să protesteze în corturile DA din PMAN împotriva Coordonatorului Moldovei. În toată această disperare, Publika TV a anunțat că în Moldova există totuși un pokemon, unul singur: Vlad Plahotniuc. Pentru a-și aduce trolli înapoi, PD anunță lansarea jocului cu un singur pokemon. Jocul PD se va numi, desigur, Pdkemon. Astfel că Moldova va fi țara cu un singur pdkemon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Pokemon-Vlad-Plahotniuc-Parlament-Pdkemon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Pokemon-Vlad-Plahotniuc-Parlament-Pdkemon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Vești proaste pentru toți pasionații de jocuri online din Moldova. Aceștia nu vor putea accesa niciodată jocul Pokemon în țara noastră. Asta pentru că producătorul aplicației a auzit de furtul miliardului și îi este frică pentru pokemonii săi. El crede că deputații moldoveni îi vor fura. ”Am auzit că deputații...

Comentează