Constantin Tutu doarme

Constantin Țuțu și deputatul Marian Pulu s-au plâns recent că fotoliile din sala de ședințe a Parlamentului sunt incofortabile pentru dormit. Cei doi, însoțiți de resturile deputaților, au cerut măsuri imediate de la patronul lor. Deputații se jură că nu au reușit să închidă un ochi toată ședința.

”Am ațipit vreo 2 ore în timpul ședinței și a început să mă doare spatele de la scaunele acestea. Nu este normal să vii la ședință și să nu poți dormi liniștit. Auzi numai microfonul 2, microfonul 3, chestii plicticoase. Este normal să adormi. Dar vin jurnaliștii iștea și te sperie cu aparatele lor, țic, țic, țic. Visam ceva frumos, că mă jucam cu o borsetkă cu domnul Plahotniuc și m-au trezit răii de jurnaliuje”, a declarat cu lacrimi în ochi Costea Țuțu.

Ca să nu-i mai deranjeze pe deputați din somnul lor, jurnaliștii nu vor mai avea voie în viața lor să intre la ședința Parlamentului. Aceștia vor fi băgați în țarc și vor fi bătuți cu Sfantul Nicolae Timofti din cui dacă vor încălca intimitatea deputaților.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Constantin-Tutu-doarme.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Constantin-Tutu-doarme-300x300.jpgadminPolitic
Constantin Țuțu și deputatul Marian Pulu s-au plâns recent că fotoliile din sala de ședințe a Parlamentului sunt incofortabile pentru dormit. Cei doi, însoțiți de resturile deputaților, au cerut măsuri imediate de la patronul lor. Deputații se jură că nu au reușit să închidă un ochi toată ședința. ”Am ațipit vreo...

Comentează