Delfinariul de la Chișinău s-a închis, iar patronii acestei zavedenii au decis să elibereze delfinii în râul Bâc. Câțiva dintre ei au fost văzuți înotând deja pe la Telecentru, alții pe lângă Piața Centrală, unde s-au luat la bătaie pentru mâncare cu maidanezii de pe malul râului. Chișinăul devine astfel primul oraș din lume care va avea delfini maidanezi.

Nu mai aveam ce să facem cu ei și am fost nevoiți să-i lăsam aiurea în râu. Din păcate, din cauza condițiilor poluției din râu, delfinii pot suferi mutații genetice, astfel că unora le-ar putea crește picioare. Altora le-ar putea apărea dinți ca la rechini și ar putea să muște bărbații de coate“, a declarat directorul general al Delfinariului, Leonea Iaibu.

Atenție, când va ploua, iar apele se vor revărsa pe străzi, delfinii vor înota pe toate străzile din Capitală, de la Muncești, până la Albișoara. 

Potrivit specialiștilor de la Direcția Maidanezi din Primăria Chișinăului, chișinăuienii sunt sfătuiți să nu hrănească delfinii din mână. Nu se știe niciodată de ce sunt în stare delfinii maidanezii. Noul primar al capitalei a promis deja eutanasierea delfinilor, însă apărătorii drepturilor delfinilor maidanezi au organizat un protest în fața primăriei. Pentru a nu se înmulți, delfinii maidanezi vor fi sterilizați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/img_6793.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/img_6793-300x300.jpgadminSocial
Delfinariul de la Chișinău s-a închis, iar patronii acestei zavedenii au decis să elibereze delfinii în râul Bâc. Câțiva dintre ei au fost văzuți înotând deja pe la Telecentru, alții pe lângă Piața Centrală, unde s-au luat la bătaie pentru mâncare cu maidanezii de pe malul râului. Chișinăul devine...

Comentează