Primara capitalei, Silvia Bradu este în culmea fericirii. Aceasta a aflat astăzi că este pețită de cel mai important oligarh din Moldova. Este vorba de nimeni altul decât Vlad Plahotniuc care a furat Porțile Orașului în semn de dorința de a o peți pe primară.

”Când m-am trezit venea un fel de skvozneak de la Botanica și nu înțelegeam de ce. Când colo, mă sună și îmi spun babele de la Botanica, cică ne-au furat porțile orașului. Nu mi-a venit să cred, m-am dus. Da, așa era, porțile lipseau. În locul lor am găsit un bilețel de dragoste pe care scria cu litere chirilice: al tău pentru toate mandatele, Vlad Plahotniuc”, a declarat primara Silvia Bradu în culmea fericirii.

Există însă o problemă, pentru că Chișinăul nu este încuiat seara, există riscul ca în oraș să pătrundă migranții sirieini ai lui Igor Dodon. Prezikul susține că nu-i poate ține la Sadova, astfel că aceștia ar putea năvăli în orice seară și să ocupe Piața Centrală sau, și mai rău, să distrugă bradul din centrul Chișinăului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Portile-orasului-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Portile-orasului-Chisinau-copy-300x300.jpgadminPolitic
Primara capitalei, Silvia Bradu este în culmea fericirii. Aceasta a aflat astăzi că este pețită de cel mai important oligarh din Moldova. Este vorba de nimeni altul decât Vlad Plahotniuc care a furat Porțile Orașului în semn de dorința de a o peți pe primară. ”Când m-am trezit venea un...

Comentează