Primara capitalei, Silvia Bradu este în culmea fericirii. Aceasta a aflat astăzi că este pețită de cel mai important oligarh din Moldova. Este vorba de nimeni altul decât Vlad Plahotniuc care a furat Porțile Orașului în semn de dorința de a o peți pe primară.

”Când m-am trezit venea un fel de skvozneak de la Botanica și nu înțelegeam de ce. Când colo, mă sună și îmi spun babele de la Botanica, cică ne-au furat porțile orașului. Nu mi-a venit să cred, m-am dus. Da, așa era, porțile lipseau. În locul lor am găsit un bilețel de dragoste pe care scria cu litere chirilice: al tău pentru toate mandatele, Vlad Plahotniuc”, a declarat primara Silvia Bradu în culmea fericirii.

Există însă o problemă, pentru că Chișinăul nu este încuiat seara, există riscul ca în oraș să pătrundă migranții sirieini ai lui Igor Dodon. Prezikul susține că nu-i poate ține la Sadova, astfel că aceștia ar putea năvăli în orice seară și să ocupe Piața Centrală sau, și mai rău, să distrugă bradul din centrul Chișinăului.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Portile-orasului-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Portile-orasului-Chisinau-copy-300x300.jpgadminPolitic
Primara capitalei, Silvia Bradu este în culmea fericirii. Aceasta a aflat astăzi că este pețită de cel mai important oligarh din Moldova. Este vorba de nimeni altul decât Vlad Plahotniuc care a furat Porțile Orașului în semn de dorința de a o peți pe primară. ”Când m-am trezit venea un...

Comentează