În sfârșit cineva vede și activitatea de prezik al lui Dodon. Pentru că de când s-a instalat pe fotoliul de prezik, șeful statului a călătorit foarte mult în calitate de turist, agențiile internaționale de turism au decis să-l medalieze pe primul turist al țării pentru că este cel mai activ turist din lume. Agenția Internațională pentru Turism Suin, i-a acordat lui Dodon premiul: ruso turisto obliko morale.

”Chiar dacă în Moldova este ca un porc, dă cu râtul, aduce sirieni, nu recuperează miliardul, nu se luptă cu oligarhia, în activitățile sale turistice este un turist model. Mănâncă tot ce i se pune în față, își face multe poze, se suie cu bărbații pe munte. Este deja un turist celebru și vrem să-i cadonăm medalia aceasta ca să continuie să facă turism”, a declarat Leonea Iaibu, președintele Agenției Internaționale pentru Turism Suin.

Pozele sale de pe facebook au stârnit deja invidia multor moldoveni care se bucură enorm că lucrează de dimineață până seara ca prezikul lor să se poată duce în vacanțe scumpe în Gayropa. Igor Dodon susține că în curând va bate toate recordurile în materie de turism și își propune să nu mai stea așa de mult la Chișinău, ci să călătorească mult, dacă tot nu face nimic la muncă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Turist-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Turist-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sfârșit cineva vede și activitatea de prezik al lui Dodon. Pentru că de când s-a instalat pe fotoliul de prezik, șeful statului a călătorit foarte mult în calitate de turist, agențiile internaționale de turism au decis să-l medalieze pe primul turist al țării pentru că este cel mai...

Comentează