Transnistria este extrem de supărată pe cântăreții de la Doredos. Și asta pentru că băieții au vorbit românește la Eurovision. Au spus ”mulțumesc” pe scenă, la finalul cântecului lor. Deranjat de atitudinea unionistă, președintele Transnistriei, Leonea Iaibuiovici a anunțat că le retrage cetățenia.

”Am ahuit când am văzut că au zis mulțumesc și nu spasiba. Ibati ne vstati. Ce za huinea este asta? Noi v-am trimis să ne aducei Evravidenie în Transnistria, să avem cu ce ne lăuda în fața Tavarișului Putin, da voi băzăriți în română. Și nu este suficient că băzăriți româna, am auzit că voi mai și votați cu România. Blea, pațani, așa șeva nu se iartă. Cu tătu patereali strah. Nu vă deorgăiți și beți ceai, că vă las amuia fără cetățenie transnistreană cât ai zice Dodon”, a declarat prezikul Transnistriei, Leonea Iaibu.

Nici prezikul Moldovei, Igari Dodon nu este mulțumit că băieții de la Doredos au vorbit în română. Acesta a înțeles că artiștii l-au păcălit și au făcut poze cu el doar ca să arate cât de prost este. Trist și extrem de deznădăjduit, Igari Dodon s-a dus să se joace un pic balena albastră.

Noi sperăm doar să ajungă până la capătul jocului. Numai așa ne vom putea bucura bine de tot de Eurovision.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Doredos-Eurovidinie.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Doredos-Eurovidinie-300x300.jpgadminInternațional
Transnistria este extrem de supărată pe cântăreții de la Doredos. Și asta pentru că băieții au vorbit românește la Eurovision. Au spus ”mulțumesc” pe scenă, la finalul cântecului lor. Deranjat de atitudinea unionistă, președintele Transnistriei, Leonea Iaibuiovici a anunțat că le retrage cetățenia. ”Am ahuit când am văzut că au...

Comentează