Vlad Filat si Marina Radvan Farmville copy

Deputații din Republica Moldova și-au răsplătit munca asiduă depusă pe Farmville în timpul ședințelor Parlamentului. Aceștia au votat în secret o lege prin care la salariile lor generoase se adaugă și o bonificație de activitate în agricultură. Potrivit ministrului Ion Sulă, bonificația este egală cu venitul lunar al unui țăran din Moldova.

”Nu am vrut să facem discriminare. Și în jocul Farmville este muncă. Trebuie să sădești castraveți, trebuie să dai mâncare la porci. Așa că am decis, deputații care asudă așa de mult pe Facebook să fie răsplătiți. Dacă țăranii moldoveni primesc 1000 – 2000 de lei pe lună, deputații vor primi 1000 – 2000 de euro pe lună. Îi plătim în euro ca să arătăm că îi respectăm pentru că deputații nu sunt niște țărani de la coada vacii”, a declarat ministrul agriculturii, Ion Sulă.

Potrivit deputaților, banii câștigați cu greu în Farmville, în timpul ședințelor din Parlament, vor fi donați în scopuri caritabile. De aceștia se vor bucura în primul rând femeile îmbrăcate cu foarte puține haine, care au purtări ușoare și pe care deputații le sprijină în fiecare lună cu sponsorizări.

Pentru că au muncit prea mult pe Farmville, deputații și-au mărit salariile înainte de concediuhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Filat-si-Marina-Radvan-Farmville-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Filat-si-Marina-Radvan-Farmville-copy-300x300.jpgadminFinanțeDeputati,facebook,Farmville,Vlad Filat
Deputații din Republica Moldova și-au răsplătit munca asiduă depusă pe Farmville în timpul ședințelor Parlamentului. Aceștia au votat în secret o lege prin care la salariile lor generoase se adaugă și o bonificație de activitate în agricultură. Potrivit ministrului Ion Sulă, bonificația este egală cu venitul lunar al unui...

Comentează