igor-dodon-putin-alina-zotea-copy

Igor Dodon trece prin momente grele. Celebrul prezerședinte al Republicii Moldova a venit cu o maladie gravă din vizita prin Rusia. Acesta a stat prea mult în genunchi în fața lui Putin, dar și a altor ruși, așa că și-a zdrelit un genunchi. Medicii numesc asta maladia Alinei Zotea, cea care a pus pe facebook o poză cu genunchiul ei julit.

”Domnul Gandon și-a julit genunchiul foarte tare. Ambii genunchi. Au fost câteva zile în care a stat îngenuncheat mult prea mult. Trebuia să le mulțumească rușilor pentru transnistrenii care l-au ajutat să câștige fotoliul de prezerședinte. Acum trebuie să-i punem piciorul în ghips”, a declarat medicul principal al spitalului de boli venerice, Leonea Iaibu.

Sătul să stea în genunchi de fiecare dată când se duce la Moscova, Igor Dodon și-a contramandat vizita oficială în Rusia până când i se va trata genunchiul. Și nu este totul, Putin l-a obligat pe Dodon să le mulțumească personal, adică în genunchi, celor 30 de mii de sirieni, care l-au ajutat să câștige alegerile în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Putin-Alina-Zotea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Putin-Alina-Zotea-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon trece prin momente grele. Celebrul prezerședinte al Republicii Moldova a venit cu o maladie gravă din vizita prin Rusia. Acesta a stat prea mult în genunchi în fața lui Putin, dar și a altor ruși, așa că și-a zdrelit un genunchi. Medicii numesc asta maladia Alinei Zotea,...

Comentează