Parada Gay Chisinau Vlad Plahotniuc Anatol Salaru copy

Moldovenii găsesc în orice moment ieșire din orice situație. După ce tehnica militară a fost vândută la fier vechi sau dată pe băutură, iar soldații au fost trimiși la prășit, Moldova a rămas fără armată. Astfel că parada militară din acest este sub un mare, uriaș semn de întrebare. Din fericire, ghenemaroiul statului major al armatei, Talean Șalavaru a avut o idee.

”Oricum trebuie să facem o paradă. Și ne-am gândit de ce să nu facem o paradă Gay. Una ca la Rio. Aducem niște tractoare, le împodobim cu pene de gâscă și pene de curcani, urcăm homosexualii și îi lăsăm să ne facă o sărbătoare frumoasă. De ce homosexuali? Păi, este simplu, când rușii fac exerciții militare la câțiva kilometri de Chișinău, noi ne întoarcem cu fundul la ei. Adică, rakom”, a declarat ghenemaroiul statului major al armatei, Talean Șalavaru.

Acum rămâne să-i convingă și pe homosexuali să fie de acord cu parada Gay de ziua Dependenței. Ca să nu-i crape bronzul de rușine, statuia lui Ștefan cel Mare va fi învelită în tot acest timp. Armata a 14-a a anunțat însă că nu va permite o paradă Gay de ziua Dependenței Moldovei, așa că va organiza exerciții militare de alungare a homosexualilor din Moldova.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Parada-Gay-Chisinau-Vlad-Plahotniuc-Anatol-Salaru-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Parada-Gay-Chisinau-Vlad-Plahotniuc-Anatol-Salaru-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldovenii găsesc în orice moment ieșire din orice situație. După ce tehnica militară a fost vândută la fier vechi sau dată pe băutură, iar soldații au fost trimiși la prășit, Moldova a rămas fără armată. Astfel că parada militară din acest este sub un mare, uriaș semn de întrebare....

Comentează