Nicolae-Timofti-adormit-coroana-copy

Vești noi de la Președinție. Președintele Nicolae Timofti a fost declarat oficial mort de Curtea Constituțională. Motivul o constituie o declarație extrem de importantă a lui Team Off Tea. Acesta a susținut că mai bine moare decât să predea Moldova în mâinile oligarhilor.

”Tot ce spune președintele Republicii Moldova este o literă de lege pentru noi. Dacă a promis că moare, dar nu dă Moldova oligarhilor, evident că trebuie să se țină de cuvânt. Noi am fost sesizați de Platforma DA, de Renato Usatîi, de Igor Dodon și de John Onoje pe această speță. Din punct de vedere juridic, oficial și lingvistic, Nicolae Timofti este declarat mort de azi înainte”, a anunțat președintele Curții Constituționale.

Nick’O’Laye Team Off Tea este invitat la ZAGS pentru a depune documentele oficiale, buletinul, carnetul de pensionar și pentru a fi declarat mort. Ceremonia oficială a cortegiului a fost stabilită pe 31 februarie. Președintele Team Off Tea susține că după moartea sa oficială, nimic nu se va schimba în Moldova: ”oricum nu făceam nimic cât am fost președinte. Nu o să vă dați seama că sunt oficial mort.”

Potrivit ONU, Moldova este prima țară de pe glob condusă oficial de o fantomă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Nicolae-Timofti-adormit-coroana-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Nicolae-Timofti-adormit-coroana-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vești noi de la Președinție. Președintele Nicolae Timofti a fost declarat oficial mort de Curtea Constituțională. Motivul o constituie o declarație extrem de importantă a lui Team Off Tea. Acesta a susținut că mai bine moare decât să predea Moldova în mâinile oligarhilor. ”Tot ce spune președintele Republicii Moldova este...

Comentează