Coca Cola copy

Guvernul anunță toți amatorii de Coca Cola din Republica Moldova că nu vor simți dispariția celebrei băuturi din țara noastră. Specialiștii ministerului Agriculturii promit că va lansa în curând o Cola moldovenească. Băutura se va numi simplu, Moldo Cola, iar compoziția este ținută secretă, în beciuri la Cricova.

”Pot să vă spun despre Moldo Cola că va fi o băutură care îți va lua mințile, la propriu. Este ceva ce moldovenii vor dori să bea și să tot bea. Nu va plânge nimeni după Coca Cola. Moldo Cola va pișca limba la fel ca băutura americănească. Asta pentru că va conține 50 la sută de must, restul va fi zahăr, anghidrit, apă, cauciuc”, spune șeful băuturi gazificate din ministerul Transporturilor, Ioan Poalălungă.

Moldo Cola va costa 5 lei litrul. Cu ocazia lansării, guvernul pregătește și o promoție, cumperi doi litri la preț de 3 litri. Potrivit unor statistici, un moldovean va bea cel puțin 69 de litri de Moldo Cola pe lună.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Coca-Cola-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Coca-Cola-copy-300x300.jpgadminSocial
Guvernul anunță toți amatorii de Coca Cola din Republica Moldova că nu vor simți dispariția celebrei băuturi din țara noastră. Specialiștii ministerului Agriculturii promit că va lansa în curând o Cola moldovenească. Băutura se va numi simplu, Moldo Cola, iar compoziția este ținută secretă, în beciuri la Cricova. ”Pot să vă...

Comentează